diumenge, 3 de juny del 2012

Ven Suri Ven a la Bandereta, buscant l'ombra...

Després d'un grapat de dies sense escriure per motius laborals (sense cobrar), mirem d'actualitzar un xic el bloc, que sino, la memòria no està per tirar cohets, i ja no recordaríem ni el que hem fet... Aquesta és de dissabte passat. Queden en Marçal, en Ricard i el Team Kunyao, que són en Jaume (president del Team), i en Gerard (vecari del Team...dels de sota la taula, jejejeje...). Amb la calda que fot, es decanten per anar a l'ombra, i veient la foto següent, doncs com va dir en Schuster a una roda de prensa, "no hace falta desir nada mas.."



Cap a la VenSuriVen de la Bandereta. En Gerard ha fet una entrada espectacular del dia en el seu blog. Nosaltres en fem una al nostre, bàsicament per incordiar... i per tenir-la grabada al llibre d'escalades de la colla que sinó queda un dissabte penjat i això no pot ser. En Ricard ens en fa cinc cèntims...





1er llarg. El primer llarg comença en per un petit diedre on podem posar aliens per protegir-lo i després fins la R 
 que está montada en un arbre  anem en compte de no tirar pedres.
 


2on llarg. V+  Segueix la fisura amb trams de roca finets i amb força asegurances, això sí  mes velles que Deu.
 Cal portar algun cordinillo per xapar un parell d´escarpies que no entra el mosquetó, i també es pot posar algún 
 alien.






3er. llarg. 6a. Aquest és un llarg espectacular encara que estem a la tercera tirada hi ha molt d´ambient, el pas dur em va semblar algo més de 6a però això només és la meva opinió.
 
4art. llarg IV+   El buril que hi ha està a la primera placa a uns 6m. de la R. després si ens volem assegurar tindrem que enllaçar els arbres que ens trobarem i ens faran sentir una mica micos, a la sortida la xemeneia es torna força estreta i si anem amb motxiles anirem prou malamenet, per montar la última R ens faran falta un parell de plaquetes recuperables.
 






 El ràpel per fora d´una xemeneia força incòmode el fem des d'un arbre  després de desgrimpar uns metres del cim.
 






Una bona jornada en una gran clàssica.





Després d'aquesta, probablement engeguem la temporada de la cara nord, que la calda comença a ser guapa de pebrots...






Saut i fina a la pròxima!!!!!!!