dimecres, 15 d’agost del 2012

Via Tapas sans Dalles a la Dent d'Orlú


L'estiu és sinònim de vacances. I amb l'arribada de les vacances, els Xapoutot, doncs tenim tendència a honrar una de les fugides més importants de la història de la humanitat,  la d'Egipte. Nosaltres no marxem d'Egipte però si de casa tan com podem, amb la qual cosa deixem de veure'ns durant un bon temps. 


La qual cosa no significa que deixem de fer activitats, aquí en teniu un petit exemple amb el viote que es van marcar els companys.
Doncs dies enrera, amb en Roger havíem mig quedat de fer una sortideta al Pirineu. També s'apunta el seu germà Xavier. Decidím d'arribar-nos a la Dent d'Orlú, i concretament a la seva cara est.



Ens decantem per una de les més clàssiques i freqüentades de la paret, la Tapas sans Dalles.



La via es troba equipada, i tot i que fins que no t'acabes d'acostumar a aquest tipus d'escalada d'adherència creus que amb força aire entre assegurances, un cop li agafes el rotllo, veus que ho està  correctament. Amb cintes exprés i reunions farem.



De la via direm que en gran part ressegueix plaques i més plaques partides per algun minisostret que li dona el puntillo al tema. No és d'una dificultat molt elevada tot i que hi trobem un parell de trams que hi haurem d'apretar una mica més l'ullera...



Així doncs, jornada ben complerta... Bona companyia, viote al sac, cim que mai havia trepitjat, i una nova zona coneguda per a noves visites!!!!



Ara queda fer-ne alguna a la sud... però això ja arribarà!!



De les vistes ni en parlem... sobren els comentaris!!! Quin mirador més espectacular que és aquesta muntanya!!!!



I per celebrar-ho... un bon tiberi a l'ombra que de sol ja en comencem a estar ben farts!!!!!!!!!



Salut i fins a la pròxima!!!!!!!

3 comentaris:

ricard de mataró ha dit...

Que no sigui un precedent i no feu
aquestes sortides sensa mí.
Ens veiem aviat.

Joan Baraldes ha dit...

Aquesta és una paret que val la pena fer-li varies visites!
Salut i a tibar

Jaumegrimp ha dit...

Una paret per disfrutar de valent de metres i metres d'escalada, ames moll el granit no patina ho vaig poder comprovar!!