diumenge, 2 de desembre del 2012

Primavera Marciana a la Miranda del Princep

 
Dissabte passat queden en Marçal i en Ricard per anar a la via Primavera Marciana a la Miranda del Princep. Ells mateixos ens en fan cinc cèntims...
 
1er. llarg 6b --- Equipada amb spits, la via comença per un tram molt vertical, on trobarem els passos més durs entre les 3 primeras xapes, després el grau va baixant progresivament fins la R, que compartirem amb la via que comença més a l´esquerra i està marcada en blau.

 

2on. llarg IV+ -- Sortim de la reunió cap a la dreta per anar a buscar el diedre, que travessarem, i pujarem per l´altre placa fins arribar a una gran bauma on tindrem que anar caminant fins a la part dreta que és on trobarem la R.


 
3er. llarg Ae/ IV -- Segurament és lo més xulo de la via, es tracta d´un gran sostre equipat que ens farà treure els estreps i disfrutar de les vistes ( si el dia no està tapat com dissabte passat, és clar... ), fan falta unes 15 o 16 cintes i a la sortida del sostre arribem a una baumeta ja en lliure que agafem per la dreta i ens portarà una mica més amunt fins la R.

4art. llarg V --- Sortim una mica per la dreta anem a buscar un petit ressalt que és on està el Vº i una vegada superat, deixem una petita bauma a la dreta i pujem recte fins l'altre bauma més gran que és on trobarem la R.



 
5è. llarg Ae/IV+ --- Superarem l'extraplom que tenim al davant amb tres o cuatre pasos d´artificial fins un altre baumeta que superarem per la part fàcil que tenim a la dreta .


 
El descens es fa caminant. Nosaltres l´aproximació la varem fer desde el Xincarró passant per la Cova de l´Arcada, trobo que potser és la més curta i força tranquila. 1h15mn.



Salut i fins a la pròxima!!