dilluns, 4 de març del 2013

El Clau de Sant fèlix i el Balcó de la Codolosa


Diumenge passat, feia un dia mooooolt fred. Amb en Toni no teníem clar on anar, bé, a escalar, ja que teniem claríssim que primer tocava esmorzar al lloc de sempre. Allà ens assentem al costat d'en Josep, amb el que ens presentem allà mateix, i que finalment ens ajuntem per escalar junts. Ens proposa anar a la Codolosa, i nosaltres que no hi hem estat mai doncs ho acceptem de bon grat.



Ens posem a la via El clau de Sant fèlix, oberta recentment. De la via direm que té un segon i un tercer llarg que ens van agradar prou, i la resta són de tràmit. El que no entenem, és aquest munt de vies que es toquen pràcticament les unes amb les altres, i reunions que es podríen més que evitar ja tinguent-ne una just a pocs metres al costat. Ei sense ànims de polèmiques eh!!!!!



 Un cop finalitzem la via, caminem uns metres per arribar-nos fins al peu de la via del Balcó de la Codolosa. Aquesta via consta d'un parell de llargs amb un canvi de reunió al mig.



 
Tots dos són prou guapos, per fer-hi una visita. Les vies estan totalment equipades amb parabolts, i només ens faran falta exprés, i reunions. El descens el fem caminant. 
 
 
 
Salut i fins a la pròxima!!!!!!!!