dijous, 7 de novembre del 2013

Vies Daniel, a la Miranda de les Bohígues, i Jordi Petit a l'agulla del Capdemunt


Feia moltíssim que no coincidíem amb la colla un dia per anar a escalar. Finalment l'altre dia ho acoseguim, i ens reunim, en Josep, en Ramon, en Ricard, l'Alba, en Roger, en Gabi, i un servidor. El primer destí, l'esmorzar, i després decidim dirigir-nos cap a Agulles.


En Roger amb en Gabi, marxen cap a la Miranda del Pas del Princep, en Ricard amb en Ramon, a l'agulla del Cap del Guerrer, i en Josep, l'Alba i un servidor a la Miranda de les Bohígues.



Allà ens posem a la via Daniel. Via equipada, amb els típics passets de finura de les arestes brucs, i amb un bon ambient en tot moment. Un cop al cim baixem, i ens dirigim a l'agulla del Capdamunt, on per equivocació ens posem a la via Jordi Petit. Un primer llarg molt fí, el qual empalmem fins la R1 de l'Aresta Brucs amb algún friend petit. La resta, per la variant directa que surt per l'esquerra de la reunió. Una bona combinació de víes que ens deixen un molt bon regust de boca.



Ens retrobem amb els companys, i avall va que fa baixada. Una gran jornada, amb la sempre gran companyía de la colla, en un racó que mai deixarem de visitar.




Salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!